Fluture alb

Ingrediente:
 - 115 g faina
- 60 g zahar
- 15 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 120 ml lapte 3.6%
- 1 ou
- 6 cirese glasate
- frisca


Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul, praful de copt. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava de briose. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei. Deasupra am pus ciresele, ele vor intra in compozitie.
Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se scot pe hartie. Se taie partea de sus a briosei si se unge cu frisca. Capacul briosei se taie in doua si se aseaza deasupra briosei unsa cu frisca.



Vor iesi 6 fluturi. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1373.4 24.9 62 177.5
per fluture 228.9 4.2 10.3 29.6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu