Cheesecake cu banana

Ingrediente pentru blat:
- 115 g faina integrala
- 60 g zahar brut
- 120 ml apa
- 1 lingurita praf de copt
- 1 ou

Ingrediente pentru crema:
- 400 g crema de branza
- 250 g iaurt
- 60 g zahar brut
- 3 banane

Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt. Oul se bate cu apa si se adauga peste faina. Se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se pune in tava de tort. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min.

Se pun 2 banane si zaharul in robotul de bucatarie si se amesteca. Dupa aceea se adauga iaurtul si crema de branza si se mixeaza pana se intareste crema. Se aseaza peste blat si se lasa la frigider peste noapte.

Dimineata am scos lateralul de silicon al formei si am pus deasupra o banana feliata subtire.



Vor iesi 8 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 2597.3 61.9 124.2 320.5
per portie 324.7 7.7 15.5 40.1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu