Briose cu afine

Ingrediente:
- 115 g faina
- 60 g zahar
- 120 ml lapte 2%
- 1 lingurita praf de copt
- 24 afine (50 g)
- 1 ou


Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt. Oul se bate, apoi se adauga laptele si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava de briose. Deasupra se pun cate 4 afine in fiecare forma. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot se lasa la racit 5 minute, apoi se scot din tava.

Vor iesi 6 briose. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 841.4 23.4 11.2 161.2
per briosa 140.2 3.9 1.9 26.9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu