Cartofi copti cu ceapa

Ingrediente:
- 5 cartofi mari, de copt
- 50 g cheddar ras
- 200 g ceapa rosie, tocata marunt
- 1 lingura ulei de masline
- sare, piper

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se scobesc si se pun in jumatati la cuptor, la foc potrivit. Se lasa pana se inmoaie.

Se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline, punand 1-2 linguri de apa pentru a se cali mai usor si a nu se arde. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, se adauga bucatele de cartofi ramase si se lasa la foc potrivit pentru inca 20 minute. Se adauga condimentele.

Se scoate tava cu cartofii si se umplu cu amestecul de ceapa. Se presara cheddar sau cascaval ras si se mai lasa la cuptor inca 5-10 minute, pana s-a topit branza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu